EtusivuEtusivu

Blogi

GIVE-A-DAY-kampanja

Kaikki asiakkaiden BESTSELLER-liikkeissä 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

BESTSELLER järjestää maailmanlaajuisen, kaikkia tuotemerkkejä kaikissa maissa koskevan hyväntekeväisyyspäivän. Ajatuksena on järjestää päivä, jolloin kaikki voivat yhdessä auttaa hyvää asiaa. Tapahtuman nimi on GIVE-A-DAY, ja idea on yksinkertainen: kaikki asiakkaiden 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

50 % Suomen 10.4. tehdystä VERO MODA, JACK & JONES, NAME IT, OBJECT, ONLY ja VILA -liikkeiden liikevaihdosta lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle, joka tukee Suomen yliopistollisten sairaaloiden lastenklinikoita ja pyrkii tekemään lapsipotilaiden sairaalassa viettämästä ajasta mahdollisimman mukavaa ja viihtyisää.

Lastenklinikoiden Kummit Ry:n yhteistyöprojekti suuntaa lahjoitusvarat lasten tehohoidon akuuttitarpeeseen Suomen kaikilla yliopistollisilla lastenklinikoilla.

Tapahtumat

01/04/2015

Lastenklinikoiden Kummit ry ja Turun kaupunki, Turun filharmoninen orkesteri, Turun kaupunginteatteri, Turun musiikkijuhlat, Turun konservatorio ja Naantalin Musiikkijuhlat järjestävät yhteistyössä Aprilliaa! -nimisen hyväntekeväisyyskonsertin ja -taidehuutokaupan TYKS:n lastenklinikan tukemiseksi Turun kaupunginteatterissa Logomossa aprillipäivänä 1.4.2015.

Tilaisuuden alussa kuullaan Turun filharmonisen orkesterin konsertti kapellimestari Leif Segerstamin johtamana. Konsertin jälkeen huutokaupataan 50 Markku Kososen värikästä maalausta. Huutokauppaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai puhelimitse. Huutokauppakeisarina toimii kiekkolegenda Juhani "Tami" Tamminen ja vauhtia tarjoavat Pekka Hyysalo sekä Norlan El Misionario.

OSTA LIPUT TAPAHTUMAAN!