EtusivuEtusivu

Blogi

Sairaalakamut.fi

Kaikkien lapsiperheiden ja lastenklinikoiden käyttöön tehtävää sairaalakamut-verkkosivustoa toteutetaan lahjoitusten avulla. Sivuston valmistuessa lapset perheineen voivat jo kotona tutustua sairaalaelämään aina poliklinikkakäynneistä pidempiin hoitojaksoihin – ja kaikki sivuston sisällöt tehdään juuri lasten näkökulmasta. Sairaalakamut.fi:n tarkoituksena on siis tarjota tietoa lapsia kiinnostavalla ja inspiroivalla tavalla sekä samalla hälventää mahdollisia pelkoja liittyen sairaalaan ja siellä tehtäviin toimenpiteisiin.

Tapahtumat

01/04/2015

Lastenklinikoiden Kummit ry ja Turun kaupunki, Turun filharmoninen orkesteri, Turun kaupunginteatteri, Turun musiikkijuhlat, Turun konservatorio ja Naantalin Musiikkijuhlat järjestävät yhteistyössä Aprilliaa! -nimisen hyväntekeväisyyskonsertin ja -taidehuutokaupan TYKS:n lastenklinikan tukemiseksi Turun kaupunginteatterissa Logomossa aprillipäivänä 1.4.2015.

Tilaisuuden alussa kuullaan Turun filharmonisen orkesterin konsertti kapellimestari Leif Segerstamin johtamana. Konsertin jälkeen huutokaupataan 50 Markku Kososen värikästä maalausta. Huutokauppaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai puhelimitse.