EtusivuEtusivu

Blogi

Kiusattu

Kummit on tehnyt yhteistyössä mediatuotantoyhtiö Cocoan kanssa koulukiusaamisen karua todellisuutta kuvaavan valistusvideon. Elämä Lapselle -konsertin yhteydessä julkaistu klippi tukee Kummien teemavuotta lasten ja nuorten henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Videon ovat ohjanneet Anton Molander sekä Taito Kawata. Voice-over-äänenä toimii Alexander Stubb.  

EI KATSOTA SIVUSTA!

Tapahtumat

02/10/2014

Fashion & Friends -muotinäytös peruttu

Lokakuun alkuun kulttuurikeskus Logomoon suunnitteilla ollut Lastenklinikoiden Kummien Fashion & Friends -muotinäytös on jouduttu perumaan alhaisen lipunmyynnin takia. Tapahtuman järjestämiseksi ei tavoitettu myöskään toivottua määrää vaateteollisuuden yrityksiä ja näytteilleasettajia. Tapahtumaan pääsylippunsa lunastaneet saavat lipun hinnan takaisin Lippupisteeltä.

Lastenklinikoiden Kummit ry pahoittelee, ettei TYKS:n tueksi suunniteltu uudenlainen hyväntekeväisyysmuotinäytös ottanut tuulta alleen ja sitä ei näin ollen ollut perusteltua järjestää. Samalla Kummit ry toivoo, että Turussa ja lähialueilla kiinnostuttaisiin kuitenkin tunnelmallisesta Joulu Mielelle -konsertista, joka on perinteisesti kerännyt pääkaupunkiseudulla – Musiikkitalossa ja Finlandia-talossa – erittäin hyvin yleisöä katsomoon. Kummien tämänvuotinen joulukonsertti järjestetään Logomossa 26. marraskuuta ja se esitetään MTV3:lla joulukuussa. Joulukonsertin VIP-pakettien tuotto ohjataan TYKS:n tueksi ja alueen lastenklinikkaa ollaan niin ikään auttamassa Turkuun suunnitteilla olevilla Kummit Golf sekä Kummit Bowling -yritystapahtumilla.

Lippupisteen ohjeistus Fashion & Friends -lippujen palautusta varten: http://www.lippu.fi/palautus